verktygsback.jpg

Kvanttienergiahoito

(Quantum Healing)

55 €, 60 min.

Kvanttienergiahoito on voimakas, puhdas ja korkealla taajuudella värähtelevä energiahoitomuoto. Toimin sydämen, pyyteetön rakkauden energian käsin. Hoito perustuu kvanttifysiikan teorioihin, ja sen avulla on tietoisen intention kautta mahdollista muun muassa:

-aktivoida syvä parantuminen
-korottaa tietoisuuttaan
-karsia negatiiviset ajatukset ja muistot
-päästä irti stressistä, peloista ja suruista
-mielen ja tietoisuuden voiman kautta luoda itseään uudelleen
muuttamalla se, mitä koetaan negatiivisena pysyväksi positiiviseksi energiaksi

maskros5N300.jpg

Hoidon aikana hoidettava on 0-tilassa, kvanttikentässä. Olemalla korkean värähtelyn tasolla pääsee helpommin syvään meditatiiviseen tilaan, jossa on mahdollista avata lukkoja ja antaa energian virrata vapaasti.

Kvanttitasolla voimme muuttaa muun muassa muistisolujen vaikutusta meihin niin, että negatiiviset tunteet vanhasta muistosta tai traumasta deaktivoidaan: muisto jää, mutta tunnetasolla se ei enää vaikuta haitallisesti, eikä enää luo stressiä. Nollatilassa on myös mahdollisuus muuttaa positiivisiksi ne uskomukset tai käsitykset, jotka vaikuttavat elämäämme negatiivisesti.

Keho on hyvin viisas. Kun kehon värähtelytaso on korkea ja energiat virtaavat vapaasti, se osaa organisoida energiat oikeisiin paikkoihin. Niin luomme tilan, jossa keho voi parantaa itse itseään.

Parantumisen nopeuteen ja laatuun vaikuttavat ongelman syvyys ja laajuus, sekä se, kuinka vapaasti hoidettava sallii itsensä ottaa vastaan paranemisen mahdollisuuden. Monet kantavat mukanaan virhepäätelmää, että he ”eivät ole sen arvoisia”, mutta sekin on muutettavissa.

Muuttamalla näkökulmaamme ja avaamalla tietoisuuttamme luomme mahdollisuuden toteuttaa unelmiamme. Energiaa, joka on ollut kiinni peloissa ja stressissä, vapautuu. Vapautunutta energiaa voimme käyttää luodaksemme hyvää itsellemme ja ympäristöllemme.

Kvanttienergian ihana puoli on rajattomuus, eli kaikki on mahdollista. Ja toinen ihana asia on että “outoihinkin” kysymyksiin ja ongelmiin voi löytyä ratkaisuja. Ratkaisut ovat jokaisen sisällä, joskus syvällä, piilossa. Ja kun tuntuu mahdottomalta löytää niitä yksin, niin yhdessäkin voimme etsiä.

Olen opiskellut Quantia Healing:iä Carola Roseltin, Quantia Nordic Quantum Healing -kouluttajan ohjauksella.

OTA YHTEYTTÄ

QuantiaTodistusN.jpg