verktygsback.jpg

Gaia <3 Cosmos-energiahoito

55 €, 60 min.

Energianhoidon tehtävä on korottaa energian vastaanottajan energiataso ja värähtelyä. Puhutaan siitä että toiselle pidetään "tilaa" ja puhutaan tyhjästä tilasta tai nolla-tilasta. Tämä on mahdollisuuksien tilaa missä on mahadollista:

-aktivoida syvä parantuminen
-korottaa tietoisuuttaan
-karsia negatiiviset ajatukset ja muistot
-päästä irti stressistä, peloista ja suruista
-mielen ja tietoisuuden voiman kautta luoda itseään uudelleen
muuttamalla se, mitä koetaan negatiivisena pysyväksi positiiviseksi energiaksi

maskros5N300.jpg

Hoidon aikana hoidettava on 0-tilassa, kvanttikentässä. Olemalla korkean värähtelyn tasolla pääsee helpommin syvään meditatiiviseen tilaan, jossa on mahdollista avata lukkoja ja antaa energian virrata vapaasti.

Nollatilassa voimme muuttaa muun muassa muistisolujen vaikutusta meihin niin, että negatiiviset tunteet vanhasta muistosta tai traumasta deaktivoidaan: muisto jää, mutta tunnetasolla se ei enää vaikuta haitallisesti, eikä enää luo stressiä. Nollatilassa on myös mahdollisuus muuttaa positiivisiksi ne uskomukset tai käsitykset, jotka vaikuttavat elämäämme negatiivisesti.

Keho on hyvin viisas. Kun kehon värähtelytaso on korkea ja energiat virtaavat vapaasti, se osaa organisoida energiat oikeisiin paikkoihin. Niin luomme tilan, jossa keho voi parantaa itse itseään.

Parantumisen nopeuteen ja laatuun vaikuttavat ongelman syvyys ja laajuus, sekä se, kuinka vapaasti hoidettava sallii itsensä ottaa vastaan paranemisen mahdollisuuden. Monet kantavat mukanaan virhepäätelmää, että he ”eivät ole sen arvoisia”, mutta sekin on muutettavissa.

Muuttamalla näkökulmaamme ja avaamalla tietoisuuttamme luomme mahdollisuuden toteuttaa unelmiamme. Energiaa, joka on ollut kiinni peloissa ja stressissä, vapautuu. Vapautunutta energiaa voimme käyttää luodaksemme hyvää itsellemme ja ympäristöllemme.

Energiahoitamisen ihana puoli on rajattomuus, eli kaikki on mahdollista. Ja toinen ihana asia on että “outoihinkin” kysymyksiin ja ongelmiin voi löytyä ratkaisuja. Ratkaisut ovat jokaisen sisällä, joskus syvällä, piilossa. Ja kun tuntuu mahdottomalta löytää niitä yksin, niin yhdessäkin voimme etsiä.

OTA YHTEYTTÄ