jungfrudans7N.jpg

min väg

Varje gång jag svängt runt hörnet i livets labyrint har jag mött nya utmaningar, fått flera erfarenheter. På yrkesfronten har jag utbildat mig till, och arbetat som, bildkonstlärare och bildkonstnär. Efter många svängar hittade jag kristaller och silversmide. 

På den privata fronten fick jag burn-out och märkte att jag var överkänslig mot  articifiell strålning. Det fick mig att svänga in på en faschinerande väg. På den här vägen växer min insikt om hur olika energier och vibrationer påverkar oss. Och, framför allt, hur man kan använda dem för att skapa hälsa.

Den ena vägen leder till den andra. I min verktygsback har också samlats verktyg för att arbeta med det underbaraste av smycken; människan. Jag ser människan som en helhet av kropp, själ och ande. Det vi behöver hitta är vårt inre djupa lugn. Avslappnade tankar och känslor i en avslappnad kropp, en möjlighet till att återhämta oss, skapa oss hela.

Det underbara med att arbeta med energi är dess gränslöshet, allt blir möjligt. Det blir möjligt att hitta lösningar på de mest konstiga problem och frågor. Svaren och lösningarna finns inom oss själva, ibland djupt undangömda och bortglömda. När det blir för besvärligt att hitta de egna svaren ensam, kan vi hjälpas åt att söka tillsammans.

Nina Pörn