verktygsback.jpg

Gaia <3 Cosmos-kaukohoito

40 €

Gaia <3 Cosmos energiat antavat sinulle sen mitä on sinun korkein parhaaksi juuri nyt. Voit ottaa vastaan nämä korkeat energiat kotonasi, tai siellä missä olet, joko silloin kun sovimme yhteinen aika tai silloin kuin sinulle parhaiten sopii. 

Teen hoitoni rummun ja/tai kristallikulhon avustamana, käytän myös omaa ääntäni. Äänitän hoidon ja lähetän sen sinulle mp4-tiedostona. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ottaa hoidon, vastaan milloin vaan, ja niin useasti kuin tuntuu hyvältä.

Minun puolesta hoito kestää n. 30, tai niin kauan, kun rumpu soi, sitä en itse päätä. Sinä otat hoidon vastaan niin kauan kuin energiat liikkuvat kehossasi. Sovimme, miten puramme hoidossa tapahtuvia tuntemuksia.

Hoidon vastaanottaminen:

Mikäli haluat ottaa hoidon vastaan tietoisesti sinun kannattaa istua mukavassa asennossa joko tuolilla, selkä suorassa ja jalat tukevasti lattialla, tai sopivassa lotusasennossa. Tunne miten olet maadoittunut, miten yhteys maahan on hyvää. Tunne itseäsi rentoutunut (hengitä muutama kertaa syvästi), tyhjennä aivojesi ajatuksista (katsot ne ajatukset jotka ilmestyvät, ja annat ne haihtua). Ole omasta kehostasi tietoinen. Tunne sen mitä tunnet, koet sen mitä koet, ilman pakottamista suuntaan tai toiseen. Tiedä että kaikki mitä koet on hyvää. Olet täydellinen sellaisena kun olet juuri nyt.

Hoidon aikana on aina mahdollista kokea sisäistä viisasta tietämistä, intuitiota… Tämä voi tuntua kehossa, voit aistia asioita aisteillasi, voit aavistaa asioita tai nähdä värejä, symbolisia kuvia… Ehkä vaan tiedät sen minkä tarvitset tietää juuri nyt. Tässä kohdassa yhden neuvon; säästä kaikki analysointi hoidon jälkeiseksi, muuten asioita jotka tapahtuvat hoidossa voi mennä ohi.

On myös mahdollista ottaa hoitoa vastaan maaten. Silloin ehkä nukahdat. Hyvä puoli tässä on että egosi jää taka-alalle ja energiat saavat tehdä vapaasti töitä.

OTA YHTEYTTÄ

Tunnustele miltä rummun ääni tuntuu sinusta: 

https://www.youtube.com/watch?v=36tnUQYKbic&t=72s

Minulla on myös fb:ssä meditaatioryhmä missä on mahdollista osallistua erilaisiin rumpu- ja kristallikulhomeditaatioihiin:

https://www.facebook.com/groups/511223076206337/

mandala2.jpg