verktygsback.jpg

Energia-kaukohoito

40 €

Ota vastaan korkeita energioita kotonasi, tai siellä missä olet. Lähetän n. 30 min. ja sinä otat vastaan niin kauan kuin energiat liikkuu kehossasi. Olemme yhteydessä hoidon ennen ja jälkeen, joko puhelimella tai facebookissa.

MITÄ ON KVANTTIENERGIAHOITO?: Kvanttienergiahoito

Hoidon vastaanottaminen:

Mikäli haluat ottaa hoidon vastaan tietoisesti sinun kannattaa istua mukavassa asennossa joko tuolilla, selkä suorassa ja jalat tukevasti lattialla, tai sopivassa lotusasennossa. Tunne miten olet maadoittunut, miten yhteys maahan on hyvää. Tunne itseäsi rentoutunut (hengitä muutama kertaa syvästi), tyhjennä aivojesi ajatuksista (katsot ne ajatukset jotka ilmestyvät, ja annat ne haihtua). Ole omasta kehostasi tietoinen. Tunne sen mitä tunnet, koet sen mitä koet, ilman pakottamista suuntaan tai toiseen. Tiedä että kaikki mitä koet on hyvää. Olet täydellinen sellaisena kun olet juuri nyt.

Hoidon aikana on aina mahdollista kokea sisäistä viisasta tietämistä, intuitiota… Tämä voi tuntua kehossa, voit aistia asioita aisteillasi, voit aavistaa asioita tai nähdä värejä, symbolisia kuvia… Ehkä vaan tiedät sen minkä tarvitset tietää juuri nyt. Tässä kohdassa yhden neuvon; säästä kaikki analysointi hoidon jälkeiseksi, muuten asioita jotka tapahtuvat hoidossa voi mennä ohi.

On myös mahdollista ottaa hoitoa vastaan maaten. Silloin ehkä nukahdat. Hyvä puoli tässä on että egosi jää taka-alalle ja energiat saavat tehdä vapaasti töitä.

OTA YHTEYTTÄ

mandala2.jpg