verktygsback.jpg

Kristallimeditaatio

Kristallimeditaation lähtökohta ja päämäärä on ajatus että jokainen saa yhteyden juuri niihin kristalleihin, kristallienergioihin, jotka palvelevat meitä parhaiten tällä hetkellä.

Olen huomannut että on mahdollista saada yhteys kristallienergioihin meditoidessani ja energiahoitoja tehdessäni, ja että on mahdollista avaa tämän yhteyden muille. Minulla on kokemuksia sekä ryhmämeditaatioista että henkilökohtaisista hoidoista missä kristalleja, eri muodoissa, ovat olleet läsnä. Joskus kristallienergiat tulevat maassa olevista kristalliesiintymistä tai jo maanpinnalle tuoduista kristalleista. Mutta eniten energiat ovat olemassa toisissa ulottuvuuksissa.

On mahdollista kokea kristallienergiat informaationa tai sitten on mahdollista huomata miten ne työstävät kehoamme ja energiakenttämme. Kristalleista saamiamme energiat korottaa värähtelyämme ja siten myös tietoisuutemme.

Kristallit resonoivat meidän kehossamme olevassa kristalliinista veren/-veden kanssa ja siten ne vaikuttavat meihin positiivisesti.

Kristallimeditaation aikana voi esimerkiksi fyysisessä tai energiakehossa tuntua kihelmöinti. Voi tuntua lämpöä tai kylmyyttä. Jotkut näkevät värejä ja, tai, ne kristallit jotka ovat meditaatiossa mukana. Läsnä meditaatioissa on myös ollut kruunuja ja jotkut ovat kokeneet että heidän alla on iso kristallimandaala tai että he ovat tietyn kristallin sisällä.

Missä & milloin? Seuraa fb-sivuni: np.uruz

Meditaation voi tilata tilaisuuteen tai ryhmään.

moonmandala1N.jpg