Upplevelser-Kokemuksia

mistN.jpg

Ninan Kvanttimatkalla

< Ensimmäisestä matkastani muistan sen kaiken itkun. Ne tunteet jotka olivat pinnassa ja liki pintaa asustamassa ryöpsähtivät  kyynelvirraksi ; suru ja pelko ja lähivuosien läheisten menetykset. Hellästi Ninan sanojen johdattamana mentiin näiden menetysten läpi taaksepäin edelliseen elämään. Matkan varrelta minuun tarttui surun kanssasisareksi jonkinlainen universaali hyväksyvä rauhallisuuden tunne.

Toisen matkani tein tilanteessa, jossa oli pinnalla erittäin suuri huoli omasta terveydestäni. Olin valmistautumassa lisätutkimuksiin ja tutkimustulosten kuulemiseen. Mieleni oli rauhaton ja levoton. Matkalla Nina johdatti minut akuuttien huolteni ohi tilaan, jossa ymmärsin että en ole elämänkaaressani vain sattuman ohjaama matkustaja. Sen sijaan voin vaikuttaa paljonkin, sillä kykenen päättämään oman suhtautumiseeni asioihin. Matkan aikana mieleni rauhoittui ja sain tyyneyden edessä oleviin koitoksiini.  Jollain minulle käsittämättömällä tavalla kykenin sen jälkeen vaikuttamaan omaan suhtautumiseeni ja aivan uudenlainen tyyneys oli seuranani seuraavat kuukaudet.

Kolmas matkani oli matka kaikista syvimmälle itseeni ja paikkaani tässä elämän kiertokulussa. Kävin läpi kokonaisen elämänkaaren ja paluun lepäämään sinne mistä olin elämääni lähtenyt. Matkan varrelta minuun tarttui monia oivalluksia tässä elämässä apua antamaan. Kaikki tuo viisaus oli koko ajan ollut minussa, mutta en ollut osannut sitä itse löytää. Nina ohjaamana poimimme eletystä elämästä voimavaroja ja hämmästyttävää viisautta. Matkaltani otin mukaan suuren kiitollisuuden saamastani avusta ja kunnioituksen itseni kohtaan, sillä olin löytänyt polun alun omaan hiljaiseen viisauteeni.

Voin sanoa jokaisella kvanttimatkallani päässeeni hieman syvemmälle itseeni. Olen löytänyt itsestäni voimavaroja käsitellä niin akuutteja haasteita kuin ylipäätään elämän monimuotoisuutta. Jokainen matka on lahja itselleni ja panostus omaan hyvinvointiini. Seuraavalle matkalle Ninan kanssa lähden, kun olen valmis ymmärtämään ja vastaanottamaan uutta ymmärtämystä. Itselleni nämä matkat ovat olleet huikeita kokemuksia ja lämpimästi suosittelen heittäytymään oivaltamaan uutta kvanttihypnoosin avulla.

Lämmöllä V. >

Kvantenergi på distans

< Det första jag kände var att hjärtat började dunka väldigt fort och jag blev väldigt varm i kroppen framförallt i bröstet och hjärtat. Väldigt varmt och behagligt. Jag kände pirr i händerna och armarna. Sedan kändes det som att det vibrerade i ansiktet en stund och sedan försvann det. Sedan kände jag att det vibrerade i tarmarna en hel del..kändes som att det bubblade på något vis..sedan kom det som kalla rysningar en liten stund. Sen kände jag mig lite orolig och ett tryck i halsen. Sedan blev det varmt igen. Är fortfarande varm speciellt i bröstet. Känner mig avslappnad i hela kroppen.>

< Tack så jättemycket!! jag satt framför brasan och tog det lugnt ungefär då och jag kände en plötslig varm känsla/vibration vid bröstkorgen och efter det var det som att all smärta och irritation i halsen blev som lite bedövat. Sen har det känts så nu hela tiden. Har inte hostat lika mycket sen dess heller och jag brukar hosta som värst den här tiden. Jag ska lägga mig och sova nu snart så får vi se hur det är imorgon. God natt så hörs vi. Kram

Hej! Ville bara säga att det kändes jättebra hela kvällen igår och hela dagen idag. Det var först framåt kvällen nu som jag började känna av klumpen o irritationerna i halsen igen. Men som du sa kanske man måste göra flera gånger innan det blir helt bra. >

Etäkvanttihoitoa

< Kokemus oli aivan erilainen ja hieno - tällä kertaa en tuntenut kehossani tai chakroissa juuri mitään - hiukan hoidon alkupuolella kevyitä ja lyhyitä tuntemuksia erityisesti hengityksessä ja samoissa yläkehon chakroissa ja hiukan sakraalissa. Mitään kipua ei tällä kertaa ollut. Itkuahan oli hiukan mutta hyvää. On jo hiukan vaikea muistaa tarkemmin.

Sen muistan todella hyvin, miten lopussa rentouduin syvemmin kuin luultavasti koskaan aiemmin. Ja rentoutuminenhan ollut mulle aina hyvin vaikeaa. En mielestäni nukkunut, vaikka kuulin hengittäväni hieman kuorsaten - mutta siis kuulin sen. Ehkä vähän nukuin - en tiedä.

En ole hermona oikeastaan yhtään.

Sinulle Nina erityiskiitos siitä, että kauttasi olen löytänyt henkistä polkua uudestaan ja luottamusta siihen. >