Upplevelser-Kokemuksia

mistN.jpg

Ninan Kvanttimatkalla

Ensimmäisestä matkastani muistan sen kaiken itkun. Ne tunteet jotka olivat pinnassa ja liki pintaa asustamassa ryöpsähtivät  kyynelvirraksi ; suru ja pelko ja lähivuosien läheisten menetykset. Hellästi Ninan sanojen johdattamana mentiin näiden menetysten läpi taaksepäin edelliseen elämään. Matkan varrelta minuun tarttui surun kanssasisareksi jonkinlainen universaali hyväksyvä rauhallisuuden tunne.

Toisen matkani tein tilanteessa, jossa oli pinnalla erittäin suuri huoli omasta terveydestäni. Olin valmistautumassa lisätutkimuksiin ja tutkimustulosten kuulemiseen. Mieleni oli rauhaton ja levoton. Matkalla Nina johdatti minut akuuttien huolteni ohi tilaan, jossa ymmärsin että en ole elämänkaaressani vain sattuman ohjaama matkustaja. Sen sijaan voin vaikuttaa paljonkin, sillä kykenen päättämään oman suhtautumiseeni asioihin. Matkan aikana mieleni rauhoittui ja sain tyyneyden edessä oleviin koitoksiini.  Jollain minulle käsittämättömällä tavalla kykenin sen jälkeen vaikuttamaan omaan suhtautumiseeni ja aivan uudenlainen tyyneys oli seuranani seuraavat kuukaudet.

Kolmas matkani oli matka kaikista syvimmälle itseeni ja paikkaani tässä elämän kiertokulussa. Kävin läpi kokonaisen elämänkaaren ja paluun lepäämään sinne mistä olin elämääni lähtenyt. Matkan varrelta minuun tarttui monia oivalluksia tässä elämässä apua antamaan. Kaikki tuo viisaus oli koko ajan ollut minussa, mutta en ollut osannut sitä itse löytää. Nina ohjaamana poimimme eletystä elämästä voimavaroja ja hämmästyttävää viisautta. Matkaltani otin mukaan suuren kiitollisuuden saamastani avusta ja kunnioituksen itseni kohtaan, sillä olin löytänyt polun alun omaan hiljaiseen viisauteeni.

Voin sanoa jokaisella kvanttimatkallani päässeeni hieman syvemmälle itseeni. Olen löytänyt itsestäni voimavaroja käsitellä niin akuutteja haasteita kuin ylipäätään elämän monimuotoisuutta. Jokainen matka on lahja itselleni ja panostus omaan hyvinvointiini. Seuraavalle matkalle Ninan kanssa lähden, kun olen valmis ymmärtämään ja vastaanottamaan uutta ymmärtämystä. Itselleni nämä matkat ovat olleet huikeita kokemuksia ja lämpimästi suosittelen heittäytymään oivaltamaan uutta kvanttihypnoosin avulla.

Lämmöllä V.