verktygsback.jpg

Kristallenergi-meditation

 Kristallenergi-meditation görs med intentionen att var och en ska komma i kontakt med just de kristaller, kristallenergier, som tjänar den personen på högsta, bästa sätt just nu. Enligt de erfarenheter jag fått via meditationer och behandlingar jag hållit, är det möjligt att få "uppkoppling" till behandling/uppgradering via kristallenergier.

I Kristallenergi-meditationen använder vi oss varierande av egna kristaller (det är möjligt att låna ur mitt stenlager) och av olika kristallmandalor. Mandalan jag upp för just det här tillfället, för just den här gruppen. Inuitivt väljer jag vilken typ av geometriskt mönster mandalan ska ha och vilka kristaller som ska ingå. Jag gör mitt bästa för att vara öppen för deltagarnas energier och behov. Varje mandala kommer antagligen att lyfta fram egna teman och energier varifrån varje deltagare får det som är för dennes högsta bästa i den stunden.

Det är möjligt att uppleva kristallenergierna som information eller så är det möjligt att märka hur de bearbetar våra kroppar och våra energifält. De energier vi får från kristallerna höjer vår vibration och därmed höjs också vår medvetenhet och vår möjlighet till en bättre hälsa.

Min stora, mäktiga kristallskål är med och sjunger för oss. Ljudet från den vibrerar djupt in i vår kropp och hjälper oss att slappna av.

Efter alla energibehandlingar fortsätter energierna att arbeta några dagar. Man kan känna sig som om man varit på helkroppsmassage, eller annars bara känna sig mera känslig än vanligt. Kroppen rensar ut slaggprodukter, så drick extra mycket vatten.

Varje meditation är ett steg djupare in i vårt inre varande, där vår kravlösa kärlek och vår ordlösa vishet finns.

Ta gärna med dig eget underlag, dyna, filt, yllesockor... meditationerna hålls i Feeniks Spegelsal (gymnastiksal). Det finns några extra underlag, filtar och dynor.


10 €, arbetslösa/studerande 5 €

 När och var, följ med min fb-sida: np.uruz

Kan beställas för grupper.

TA KONTAKT

kristallboll1.jpg