top of page
verktygsback.jpg
Tervetuloa löytämään työkaluja hyvinvointisi edistämiseksi!

Olen kerännyt työkalupakkiini monenlaisia välineitä voidakseni tarjota Sinulle valinnanmahdollisuuksia tässä labyrintissa, jossa kuljemme elämämme polkua. Olen sitä mieltä että kaikki on energiaa, ja mitä enemmän värähtelemme sitä paremmin voimme. Hidas tai pysähtynyt energia luo lukkoja/energiatukoksia. Kokemukseni on, että voimme vapauttaa omia energialukkojamme, lisätä omaa energiaamme ja korottaa värähtelyämme. Voimme siten antaa itsellemme mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Osa kokonaisvaltaista hyvinvointiamme ovat myös elämäntavat, joista tärkeä esimerkki ovat syömistottumuksemme.

Hoitoni voivat olla hyvin fyysisiä, kuten hermoratahieronta, jossa käsitellään koko kehon toiminnot hermoston kautta. Osa hoidoistani on energeettisiä. Energiahoidossa korotan energiakenttäsi energiat ja värähtelyt. Myös energiahoitojen tulokset voi kokea fyysisesti, kun erilaiset lukot avautuvat. Kokemukset voivat olla hyvin henkisiäkin, ehkä täynnä oivalluksia, jotka voivat vaikuttaa tunteisiin ja mieleen. Energiahoidot voivat muuttaa tavan katsoa elämää, ja Sinulle voi avautua aivan uusia polkuja.

Hoitojen lisäksi perinnerumpu on vahvasti esillä toiminnassani. Rumpumatkoja olen pitänyt vuodesta 2016. Ohjan rummuntekokursseja ja teen myös henkilökohtaisia tilausrumpuja. Rummun muutosvoimasta voin kertoa tässä sen, että se on avannut oman ääneni oven, mikä oli minulle aivan huikea kokemus. Kristallikulholla ohjan vähän erilaisia matkoja, kuin rummulla. Äänillä on syvä, hoitava vaikutus kehossa.

Kaupasta löydät muun muassa valmistamiani hopeakoruja, valikoiman kristalleja, puhtaaseen veteen liittyviä tuotteita ja eteerisiä öljyjä. Osa tuotteista on saatavilla nettikaupasta ja osa vain Vapauden Tilassa. Jos jokin tuote kiinnostaa Sinua, mutta sitä ei löydy nettikaupasta, voit aina ottaa yhteyttä minuun.

Kun löydämme sisäisen rauhamme, rentoutuneet ajatukset ja tuntemukset rennossa kehossa, annamme kehollemme tilaa hoitaa itseään terveeksi, ehjäksi.

Ystävällisin terveisin,
Nina Pörn

IMG_20220708_161423_edited.jpg

Toivottan sinut tervetulleeksi

Vapauden Tilaan!

Mikonkatu 25, Pori

Seura tapahtumat skrollaamalla alas alkusivulla.
tapahtumat
tapahtumat
kirjoitukset
bottom of page